EXAMENTRAINER

WIE ZIJN WIJ?

HighQ College is een jong en ambitieus bedrijf op het gebied van onderwijsondersteuning. Wij helpen leerlingen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs om hun capaciteiten ten volle te benutten. Dit doen wij onder andere door het bieden van bijlessen, huiswerkbegeleiding en trainingen om verschillende toets- en examenmomenten met succes af te ronden. Je kunt hierbij denken aan citotoets-, schoolexamen- en eindexamen trainingen.

Onze organisatie kenmerkt zich door haar denkwijze. Wij denken in mogelijkheden en zoeken naar een oplossing in iedere situatie. Iedere leerling is uniek en de wijze van ondersteuning is dan ook volledig gericht op de individuele onderwijsbehoefte van onze leerlingen. Ter uitbreiding van onze bestaande teams en huidige locaties zijn wij op zoek naar EXAMENTRAINERS in alle Provincies. 

Smiling Man

WAT GA JE DOEN?

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat is waar jij de examenkandidaten bij gaat helpen. Onze examentrainingen bestaan uit een meerdaagse training waar je uiteraard zelf al een training voor hebt gekregen. Dus je weet goed wat de inhoud van de cursus is, voordat je anderen gaat helpen slagen. We informeren je over de opbouw en inhoud van de cursus en vervolgens ook de wijze waarop je de scholieren het beste hierbij kunt helpen.

Tijdens de training houd je scherp in de gaten welke onderdelen een leerling nog extra in moet oefenen en breng je daarmee als het ware de ‘hiaten’ in kaart. Vervolgens is het een kwestie van oefening baart kunst. De training is bedoeld om mogelijke ‘gaten’ in de leerstof op te vullen maar ook een hart onder de riem te steken. Misschien kun jij je nog herinneren hoe zenuwachtig jij was toen je examens moest doen. Jouw tips, tricks en motiverende peptalks kunnen het verschil maken voor een leerling!

JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar collega’s die net zo gedreven zijn als wij wanneer het gaat om onderwijs. Je bent flexibel, pragmatisch en denkt oplossingsgericht.

Wanneer je er niet uit komt, vraag je om hulp. Zie je dat een collega wel wat hulp kan gebruiken, biedt het aan. Heb je goede ideeën, wees welkom om ze met ons te delen.


Om deze functie goed uit te kunnen oefenen:

  • is het handig om zelf erg goed te zijn in tenminste één vakgebied;

  • ben je iemand die het leuk vindt om kennis over te dragen;

  • is jouw huidige opleidingsniveau hbo/wo;

  • en toch sta je dichtbij de beleveniswereld van scholieren;

  • want hoewel je stevig in je schoenen moet kunnen staan om ze aan het werk te blijven houden, doe je dit op een leuke manier.

Stack of Lined Notebooks
Middle Aged Woman

WAT WIJ BIEDEN

  • Uiteraard de allerleukste collega’s;

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen in je functie, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling rondom jouw eigen studie is voor ons zeer belangrijk. Je gaat deel uit maken van een zeer groot netwerk van scholen, docenten en professionals die je met alle plezier op weg helpen.

  • Flexibele werktijden, geheel aangepast aan jouw mogelijkheden in combinatie met je eigen studierooster.

  • Een prima uurtarief! Wij hebben hoge verwachtingen ten aanzien van de kwaliteit van de werkzaamheden, je input en effort. Dus betalen we er ook naar.

  • Uiteraard zullen we je coachen en begeleiden om het optimale uit jezelf te halen en kijken we ook naar wat er verder voor je mogelijk is binnen onze organisatie.

 

'WIL JE DEEL UIT MAKEN VAN EEN TEAM VOL ENTHOUSIASTE COLLEGA'S DIE ELKAAR MET RAAD EN DAAD BIJSTAAN, DAN BEN JIJ WELLICHT DE COLLEGA DIE WE ZOEKEN'

 

KOM BIJ ONS WERKEN

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

arrow&v

Bedankt voor je sollicitatie!