HUISWERKBEGELEIDER

WIE ZIJN WIJ?

HighQ College is een jong en ambitieus bedrijf op het gebied van onderwijsondersteuning. Wij helpen leerlingen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs om hun capaciteiten ten volle te benutten. Dit doen wij onder andere door het bieden van bijlessen, huiswerkbegeleiding en trainingen om verschillende toets- en examenmomenten met succes af te ronden. Je kunt hierbij denken aan citotoets-, schoolexamen- en eindexamen trainingen.

Onze organisatie kenmerkt zich door haar denkwijze. Wij denken in mogelijkheden en zoeken naar een oplossing in iedere situatie. Iedere leerling is uniek en de wijze van ondersteuning is dan ook volledig gericht op de individuele onderwijsbehoefte van onze leerlingen. Ter uitbreiding van onze bestaande teams en huidige locaties zijn wij op zoek naar HUISWERKBEGELEIDERS in alle Provincies. 

Student Portrait

WAT GA JE DOEN?

Als huiswerkbegeleider ga je aan de slag op een schoolvestiging bij jou in de buurt. Je begeleidt een groep van maximaal 8 leerlingen in het maken van huis- en leerwerk. 


Dit betekent dat je standaard al je leerlingen ondersteund in het eigen maken van studievaardigheden, zoals het maken van een gedegen (week)planning. Ook het aanleren van effectief en efficiënt leren is een onderdeel van je taakomschrijving.

Je controleert het huiswerk en toetst tussendoor het leerwerk door bijvoorbeeld een mondelinge overhoring. Tussendoor en uiterlijk einde van de les noteer je de voortgang van de leerling in het leerlingvolgsysteem.

JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar collega’s die net zo gedreven zijn als wij wanneer het gaat om onderwijs. Je bent flexibel, pragmatisch en denkt oplossingsgericht.

Wanneer je er niet uit komt, vraag je om hulp. Zie je dat een collega wel wat hulp kan gebruiken, biedt het aan. Heb je goede ideeën, wees welkom om ze met ons te delen.


Om deze functie goed uit te kunnen oefenen:

  • is het handig om zelf erg goed te zijn in tenminste één vakgebied;

  • ben je iemand die het leuk vindt om kennis over te dragen;

  • is jouw huidige opleidingsniveau hbo/wo;

  • en toch sta je dichtbij de beleveniswereld van scholieren;

  • want hoewel je stevig in je schoenen moet kunnen staan om ze aan het werk te blijven houden, doe je dit op een leuke manier.

Stack of Lined Notebooks
Middle Aged Woman

WAT WIJ BIEDEN

  • Uiteraard de allerleukste collega’s;

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen in je functie, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling rondom jouw eigen studie is voor ons zeer belangrijk. Je gaat deel uit maken van een zeer groot netwerk van scholen, docenten en professionals die je met alle plezier op weg helpen.

  • Flexibele werktijden, geheel aangepast aan jouw mogelijkheden in combinatie met je eigen studierooster.

  • Een prima uurtarief! Wij hebben hoge verwachtingen ten aanzien van de kwaliteit van de werkzaamheden, je input en effort. Dus betalen we er ook naar.

  • Uiteraard zullen we je coachen en begeleiden om het optimale uit jezelf te halen en kijken we ook naar wat er verder voor je mogelijk is binnen onze organisatie.

 

'WIL JE DEEL UIT MAKEN VAN EEN TEAM VOL ENTHOUSIASTE COLLEGA'S DIE ELKAAR MET RAAD EN DAAD BIJSTAAN, DAN BEN JIJ WELLICHT DE COLLEGA DIE WE ZOEKEN'

 

KOM BIJ ONS WERKEN

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

arrow&v

Bedankt voor je sollicitatie!