CITO - TRAINING

Child smiling at school

CITO - TRAINING KORT  ( € 35,- )

27 & 28 DECEMBER

Tijdens de korte CITO TRAINING zorgen wij dat de leerling vertrouwd raakt met het cito systeem. We leggen de leerlingen uit hoe ze de vraag moeten interpreteren en waar ze de antwoorden kunnen vinden. Door te oefenen en de toets te maken zonder de druk van een examen zal de leerling zich optimaal kunnen voorbereiden op de aankomende citotoetsen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

A Girl in a Classroom

cito training lang ( € 60,- )

3,4,6,7 JANUARI

De 4 daagse cito training start met een nul meting. Zodoende krijgen we een goed beeld van wat de leerling al beheerst en waar de aandachtspunten liggen. De trainingsdagen die vervolgen kunnen hierdoor effectief en efficiënt worden ingezet. De leerling gaat aan de slag met het oefenen van onderdelen waar hij of zij nog moeite mee heeft. 

Alle leerlingen krijgen technieken aangeleerd, waardoor ze de vraagstelling begrijpen en waar ze het antwoord kunnen vinden. Tussentijds vinden er kleine toets-momenten plaats om te peilen of de leerling het aangeleerde ook kan toepassen. 

Aan het eind van de training zal er contact worden opgenomen met ouders/opvoeders om een update te geven over waar een leerling nu staat. Uiteraard worden er ook tips en handvatten uitgereikt om extra te oefenen en waar deze oefeningen (online) te vinden zijn.