cursussen en workshops

Onze hooggekwalificeerde docenten helpen de leerling academische doelen te bereiken met beproefde methoden die resultaten bieden. We ondersteunen studenten die zowel hun basis willen versterken als hun prestaties willen verbeteren. Hieronder vindt een aantal cursussen en workshops die wij aanbieden.

BOOSTERS

Booster cursussen zijn bedoeld om in een korte tijd achterstanden weg te werken van één enkele vak. Door de focus te leggen op die onderwerpen waar de leerling nog extra uitleg nodig heeft kan de training efficiënt en effectief ingezet worden. Klik voor meer informatie over onze booster cursussen of schrijf je direct in.

WORKSHOPS

Workshops worden ingezet om studievaardigheden op te doen. Hierbij valt te denken aan leren-leren, plannen en organiseren, presenteren, c.v. maken en solliciteren (naar een stageplaats). Klik voor meer info over onze aankomende workshops of schrijf je direct in.

KERSTVAKANTIE

De kerstvakantie is uitermate geschikt om te kijken waar een leerling staat ten opzichte van het leerjaar en de bijbehorende lesstof. Wij trachten de vakantie in te zetten om mogelijke achterstanden te reduceren tot een minimum, zodat de kans om het leerjaar succesvol af te ronden vergroot wordt. Klik voor meer informatie of schrijf je direct in.

MEIVAKANTIE

De meivakantie is een laatste maar goede optie om te zorgen dat mogelijke knelpunten in het leerjaar worden weggewerkt. In overleg met opvoeders en school wordt er vooraf een plan gemaakt en leggen we de focus op die vakken die nog extra aandacht behoeven. Klik voor meer info of schrijf je direct in.

ZOMERSCHOOL

Zomerschool is bedoeld om het vorige leerjaar te herhalen en/of een voorsprong te maken op het komende jaar. Is de leerling met moeite doorgegaan naar het volgende leerjaar dan nemen we het vorige jaar nogmaals door. Zijn er vakken waar de leerling standaard moeite mee heeft, dan zorgen we dat de leerling alvast heeft kunnen oefenen met stof van het volgende jaar. Klik voor meer info of schrijf je direct in.

Classroom Lecture