VACATURES

 
Woman Artist

HALLO,

Leuk dat je interesse hebt in HighQ College!

Graag vertel ik je meer over onze organisatie. HighQ College bestaat uit een groep deskundige collega's, die zich elke dag weer opnieuw met passie en bevlogenheid inzetten voor al onze leerlingen.

Wij zijn een jong, ambitieus bedrijf en volop in groei. Hierdoor zijn wij op zoek naar collega's die onze teams komen versterken door het hele land. 

Zie jij jezelf werken in een organisatie waar je het verschil kunt maken, er oog is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en nog volop kansen zijn om door te groeien, kijk dan gelijk bij onze openstaande vacatures. 

 
 

OPEN SOLLICITATIE

Zie je niet direct een functie dat je aanspreekt maar ben je enthousiast geworden over onze organisatie. Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Onze organisatie is volop in groei waardoor er volop mogelijkheden en kansen zijn vanuit verschillende disciplines. Samen met jou kijken we naar je kennis en kunde maar ook naar mogelijkheden in de toekomst. Stuur ons je CV en een brief ter motivatie, kort na ontvangst nemen we contact met je op voor een persoonlijk gesprek!

 

FULL TIME

REGIO MANAGER

VESTIGINGSMANAGER

 

KOM BIJ ONS WERKEN

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

arrow&v

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen spoedig contact met je op.