de brugklas

Een omschakeling van het basis onderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor vrijwel alle leerlingen een moeilijke periode. Ook zijn er tal van leerlingen die starten in combinatieklassen, waarna zal blijken wat het beste schoolniveau is voor de leerling. HighQ College biedt ondersteuning in deze cruciale jaren. En draagt bij om het optimale uit de leerling te halen. 

In de praktijk kunt u denken aan de volgende aspecten:

  • Bijles voor de eerste twee leerjaren in alle vakgebieden: NL, Wis, Nat, Schei, Bio, Eco, Gs, Ak en alle talen. 

  • Huiswerkbegeleiding, alle vakgebieden

  • Hulp bij het leren van schriftelijke overhoringen en proefwerken

  • Hulp bij het maken van verslagen en werkstukken

Young Teacher
 

ondersteuning BRUGKLAS

Bijles

Overvolle klassen, veel drukte en weinig persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat veel leerlingen niet de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Door slechte cijfers gaat het zelfvertrouwen en motivatie van deze leerlingen omlaag. Bijles is voor deze leerlingen de oplossing. 
HighQ College biedt hulp bij alle vakgebieden. Onze doorgewinterde leerkrachten hebben de juiste kennis en kunde in huis om in korte tijd al successen te boeken.

Huiswerk

Huiswerkbegeleiding is bedoeld om de leerling te helpen bij het organiseren, plannen en structureren van het huiswerk. Door het aanleren van efficiënte en effectieve studievaardigheden wordt de zelfstandigheid van de leerling bevorderd. Huiswerkbegeleiding is geheel toegespitst op de individuele behoefte van de leerling zowel op academisch gebied als op sociaal gebied.

SO / Proefwerk (week)

Een goede voorbereiding is het halve werk. HighQ College heeft voldoende oefenmateriaal in huis om goed voorbereid een toets af te leggen of toetsweek in te gaan. Naast de inhoudelijke kennis leert HighQ College haar leerlingen efficiënte en effectieve leerstrategieën. Hierdoor zijn leerlingen in staat om zelfstandig het huiswerk te plannen en te organiseren. Wij zorgen dat leerlingen op tijd beginnen, de lesstof delen in behapbare stukken, herhalen en toetsen. Naar aanleiding van de oefentoetsen leggen we de focus op onderdelen waar extra aandacht voor nodig is. Leerlingen krijgen van ons een bewezen succesvol stramien aangeleerd, dat gedurende hun academische loopbaan kan worden toegepast.

 

cursussen en workshops

 
Teacher Writing a Formula on a Blackboard

KERSTVAKANTIE BOOSTER

Haal in korte tijd achterstanden in en start de tweede helft van het leerjaar zonder 'bagage'.

TARIEVEN BRUGKLAS

BASIS

€ 70,-


1 x per week

4 lessen van 1,5 uur

€ 70,- per maand

extra les 17,50

MEDIAAN

€ 130,-


2 x per week

8 lessen van 1,5 uur

€ 130,- per maand

extra les € 17,50

VOORDEEL € 10,-

PLUS

€ 180,-


3 x per week

12 lessen van 1,5 uur

€ 180,- per maand

extra les € 17,50

VOORDEEL € 30,-